/Over ons
Over ons2017-08-21T12:02:52+00:00

Een heerlijk eenvoudig boekhoudprogramma met alles erop en eraan

InformerOnline is ontwikkeld DOOR professionele accountants, VOOR zelfstandigen en kmo ondernemers met weinig of geen boekhoudervaring en dat alles vanuit 1 duidelijke visie: boekhouden sneller en eenvoudiger maken. Het resultaat? Een uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig boekhoudprogramma dat zelf boekhouden haalbaar, betaalbaar en comfortabel maakt voor iedereen.

  Omdat boekhouden sneller en eenvoudiger kan

  De kracht van InformerOnline? Simpel te verklaren.

  De software is volledig vanuit het vizier van een kmo ondernemer ontwikkeld, met een duidelijke focus op ultiem gebruiksgemak en maximale tijdswinst. Door in alles mee te denken met de ondernemer hebben we een verrassend eenvoudig boekhoudprogramma gecreëerd dat blijft meegroeien met technische innovaties, onze gebruikers en hun bedrijf.

  Eerlijk geprijsd en prima betaalbaar!

  Professionele boekhoudsoftware hoeft helemaal niet onbetaalbaar te zijn. Althans, dat vinden wij bij InformerOnline. We willen net een kwaliteitspakket mét toekomstvisie aanbieden aan prijzen die voor iedereen fair en haalbaar zijn (en dat ook blijven). Zowel ervaren kmo ondernemers als startende zelfstandigen moeten immers professioneel kunnen boekhouden met een betrouwbaar boekhoudpakket aan een eerlijke prijs.

  Support met de “S” van super snel

  Snelle technische ondersteuning is geen loze belofte bij InformerOnline. Hoe sneller onze gebruikers antwoord krijgen op hun vragen, hoe sneller ze hun aandacht weer op hun corebusiness kunnen richten en dat past naadloos in onze visie. Boekhouden zo eenvoudig, comfortabel en tijdsefficiënt mogelijk maken. We luisteren ook aandachtig naar tips en suggesties om onze software voortdurend te verbeteren, dus stuur ons gerust je feedback door!

  Een Nederlands / Belgisch product

  Aan onze namen, keurmerken en kwaliteitslabels heb je vast al gemerkt dat InformerOnline een in oorsprong Nederlands bedrijf is. Dat steken we zeker niet weg. Maar ook als Vlaamse ondernemer mag je 100% gerust zijn: onze initiatiefnemers hebben dik 30 jaar ervaring met internationale accountancy en hebben deze boekhoudsoftware helemaal aan de Nederlandse en de Belgische wetgeving is aangepast. Wettelijke conformiteit is dus gegarandeerd.

  Keep it simple!

  We verkiezen transparantie, eerlijkheid en daden altijd boven mooie praatjes en dure woorden. Daarom nodigen we je van harte uit om gewoon zelf ons eenvoudig boekhoudprogramma eens uit te proberen en zelf te bepalen of InformerOnline ook in jouw bedrijf een plaats verdient. Testen is uiteraard gratis, volstrekt vrijblijvend en zonder addertjes!